Mindful Run
minder stress en meer energie

De cursus van Mindful Run Hoofddorp heeft als doel om jou beter laten te ademen, zodat je makkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. Zowel de beginnende tot de gevorderde hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar ook in jouw dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Wil jij liever wandelen? Dan is de Mindful Walk cursus geschikt voor jou. Dit is voor iedereen die liever wandelt of niet kan hardlopen. Het resultaat is hetzelfde, meer energie! En net zoveel fun!

Ook voor bedrijven

Bij een groot deel van de bedrijven wordt er veel gevraagd van medewerkers. Het is een feit dat burnout beroepsziekte nummer 1 is. Ook werken veel mensen met spanningsklachten. Wil jij dat jouw medewerkers met minder stress en meer energie werken? Dan is de Mindful Run In-Company cursus echt iets voor jouw bedrijf. Medewerkers ervaren in de cursus en in het dagelijks werk minder stress. Wij bieden zowel In-Company Mindful Run en Walk aan. Neem dan hieronder contact met ons op en wij maken een passend programma en een offerte op maat. 

Data voor de 5-weekse Mindful Run / Walk cursus

Mindful Run

 De 5-weekse cursus Mindful Run is voor iedereen van de beginnende tot de gevorderde hardloper geschikt. 

Kosten: Eur 95,- incl BTW

  • Start dinsdagavond 9 april van 20.00-21.30 uur. De daaropvolgende data zijn 16 april en 7, 14 en 21 mei (ivm vakantie dus niet op 23/30 april). Locatie: Toolenburger plas, voor ingang Restaurant Lieveling, Redenburgsingel 110, Hoofddorp. 
  • Start dinsdagavond 4 juni van 20.00-21.30 uur. De daaropvolgende data zijn 11,18, 25 juni en 2 juli. Locatie: Haarlemmermeerse Bos, voor ingang Papa’s Beachhouse, IJweg 961.

Mindful Walk

De 5-weekse cursus Mindful Walk is er voor iedereen die liever wandelt of die vanwege een blessure even niet kan/mag hardlopen. 

Kosten: Eur 95,- incl BTW

  • 5-weekse cursus Mindful Walk: Start woensdag ochtend 28 augustus van 09.00-10.30uur. De daaropvolgende data zijn 4, 11, 18 en 25 september. Locatie: Haarlemmermeerse Bos, voor ingang Papa’s Beachhouse, IJweg 961. 

Wil je eerst kennis maken? Doe mee aan een clinic

Wil je eerst eens kennismaken met het concept Mindful Run of Walk? Dat kan ook! Doen dan mee aan een clinic en proef de sfeer en ervaar wat de oefeningen met je doen. Dan kun je daarna altijd beslissen om een cursus te volgen. Voor slechts 15Eur kun je deelnemen aan een clinic. De clinics worden ook in Hoofddorp gegeven, in het Haarlemmermeerse bos of bij de Toolenburger plas. De data en tijden kun je vinden als je op de onderstaande knop klikt. 

Florence Damen is gecertificeerd door en werkt samen met
Mindful Run Nederland

Sluit Menu