Fit for the future

Een fitte organisatie vraagt om veerkracht, energie en aanpassingsvermogen van medewerkers. Wij geven toekomstbestendig advies om jouw medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. 

Vitaliteit in het DNA

Een fitte organisatie vraagt om veerkracht, energie en aanpassingsvermogen in jouw organisatie. Zowel van leidinggevenden, van teams en van individuele medewerkers. Flow Development adviseert hoe je vitaal leiderschap tot in het DNA van jouw organisatie ontwikkelt en vasthoudt.

Vitaliteit kent geen tijd

Vitaliteit kent geen tijd, het is er altijd. Vitaliteit betekent levenskracht of hoeveelheid energie die aanwezig is. De vraag is hoe levenskrachtig jouw organisatie is? Krachtig genoeg om met veranderingen in de markt of regelgeving om te gaan?  Staat jouw bedrijf sterk genoeg als er een nieuwe concurrent opstaat? Hoe duurzaam inzetbaar zijn jouw mensen? In welke mate is jouw organisatie in staat om zich te herpakken en weer te groeien?

Wij geloven in optimale vitaliteit door het in hun kracht zetten van iedere persoon in jouw organisatie. Jouw organisatie is zo sterk als de zwakste schakel

Voorbeelden nodig? 

  • Vitaliteit laden als onderdeel van het Sociaal Plan
  • Reorganisatie: hoe houd je medewerkers duurzaam inzetbaar?
  • Hogere performance: meer doen met minder, ja het kan!
  • Van (on)zichtbaar verzuim verlagen naar zichtbare presence verhogen

Elke vraag van strategisch tot aan operationeel niveau pakken wij aan.

Aanpak: Van begin tot…Flow    

Wij luisteren eerst naar jouw verhaal. Wat wil jouw organisatie bereiken? Wat is er nodig? Wat is er gedaan? Wat is er wel en niet gelukt? We triggeren en vragen door. Uiteraard denken we mee, zetten op, verbinden, voeren uit, evalueren en dragen over. Ons doel is jouw organisatie veerkrachtig te maken zodat je daarna elke verandering zelf aan kunt. Let it Flow!

Sluit Menu