Bedrijven - Flow Development

Bedrijven

Doen waar je voor staat en bewegen naar resultaat.

Vitaliteit, inzetbaarheid, mobiliteit, wellbeing zijn mooie grote woorden die ik in ieder bedrijf hoor vallen. Elk bedrijf wil fitte mensen die gelukkig zijn in werk en goed presteren. En ja, de verzuimcijfers moeten omlaag en de performance en betrokkenheid wil je omhoog. Nobrainers! Welk bedrijf wil dat niet? Helaas slagen maar weinig bedrijven om dit voor elkaar te krijgen.

Veel bedrijven handelen vanuit goede bedoelingen, maar creëren geen gewenst resultaat. Hieronder geef ik wat voorbeelden die ik in de praktijk ben tegengekomen. Het pakte niet goed uit door beweging op het verkeerde niveau:

Haal de waardes en plannen van de muur en laat ze groeien in de hoofden, harten en handelen van de mensen zelf
Hoe krijg je het wel voor elkaar?

Het antwoord vind ik in beweging! Bewegen vanuit de identiteit en missie van jouw organisatie. Zowel op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele level. Het gaat erom dat je op het juiste level in beweging komt, trouw blijft aan jullie missie, en de unieke kracht van ieder individue benut. Dan kun je genieten en trots zijn op de flow aan werkgeluk en succes die volgt.

Nieuwsgierig?

Met mijn (online) programma’s & coaching en advies leer ik jouw medewerkers, teams en organisatie om op het juiste nivo te bewegen. Elke dag een stap vooruit leidt tot grootse resultaten. Dus start met het energizen jouw mensen en team en breng de organisatie in beweging.

Mindful Run& Walk voor business

Letterlijk in beweging komen om de stress van je af lopen en de energie te vergroten. Inclusief tips voor in het dagelijks werk.

Medewerkers in beweging

Coaching en training om de vitale leider in ieder mens te helpen ontdekken. Een boost voor iedere medewerker.

Teams in beweging

Vergroot de teamenergie en creëer resultaat vanuit beweging. Trainingen om  de performance en het werkplezier te vergroten. 

Neem contact met mij op om jouw mensen in beweging te krijgen en zo jouw bedrijf vitaal te maken.

Zij gingen jou voor

Dit is een greep uit de klanten die ik meer flow heb gebracht

Bedankt voor het downloaden van mijn E-book

Ik wens je heel veel leesplezier met het E-book ‘ Ontdek de 7 essentials voor hardlopen in flow.  Je vindt het e-book direct in jouw mailbox. (check voor de zekerheid ook jouw spambox). En natuurlijk veel loopplezier. Want met de tips en inspiratie in het boek ga je veel lekkerder hardlopen. Go with the Flow

Geen koekie van eigen deeg? Geef toestemming om cookies te plaatsen als je mijn website bezoekt.