Feest! 3 jaar Flow Development

Feest! 3 jaar Flow Development

Drie jaar geleden schreef ik mijn bedrijf Flow Development in bij de Kamer van Koophandel. Wat volgde waren 3 gave jaren met veel leerzame, leuke en spannende momenten. Nog nooit heb ik in drie jaar zoveel geleerd als in deze laatste drie jaar. Waarom ben ik gaan ondernemen? Om vrij te zijn in wat ik wil brengen en doen in deze wereld. Om mijn werkend leven zo in te richten zoals het bij mij past. Zodat ik kan doen waar ik voor sta, met volle energie. En dat lukt! Soms met vallen en opstaan. In deze video deel ik vier inzichten die je helpen om de regie over jouw leven in eigen hand te nemen. En om het leven te leiden waar jij van droomt! Kijk je mee! 

PS: in deze video kondig ik ook mijn nieuwe programma Run your own life aan dat ik momenteel ontwikkel. Het is een programma waarmee ik professionals leer de regie in eigen hand te nemen. Om datgene waar je naar verlangt waar te maken. Je herontdekt wie je bent en waar je voor staat. Ook leer je hoe je jouw energie maximaliseert om in kleine stappen impact te maken in het dagelijkse leven. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging om jouw leven en werk optimaal te runnen. Heerlijk toch! 

Run your own life: Het programma waarmee je de regie over jouw leven in eigen hand krijgt

Yes! Je hoorde het goed. Ik ben een gaaf programma aan het ontwikkelen en start binnenkort een pilotgroep. Wil jij bij de eerste zitten die deelneemt aan dit toffe programma? Of wil je op de hoogte worden gehouden van mijn programma? Klik dan op de link en laat je email gegevens achter. Ik zal je niet spammen maar alleen emailen als ik nieuws voor je heb over Run your own life!