Het ontstaan van Flow Development

Een persoonlijk verhaal over in je kracht staan

” You can only connect the dots looking backwards. De befaamde woorden van Steve Jobs, de kracht achter wereldmerk Apple zijn ook waar voor mij. Als ik terugkijk dan is Flow Development in mijn jeugd geboren. Wil jij weten wat mijn verhaal is? Wil jij weten hoe ik heb geleerd in mijn kracht te staan? Lees dan op mijn tijdlijn hoe ik terug keek en de red dots connected heb.  

Dagelijks sta ik in mijn kracht door als ondernemer en vitaliteitscoach mensen en organisaties ook vanuit beweging in hun kracht te zetten en flow te laten ervaren. Lees alles over mijn ervaring op mijn LinkedIn.

Connecting my dots looking backwards

11 mei 1977

De geboorte van een glimlach

Geboren als tweeling in een warm gezin. Ik was herkenbaar aan een continue glimlach en een rood geschaafd neusje op mijn snoet. Ik lag namelijk vrijwel continue op mijn buik en schuurde mijn neusje aan van alles. En nog steeds toon ik elke dag mijn glimlach en steek in vanuit oprechte interesse mijn neus ergens in.

11 mei 1977
September 1981

Een bewegelijk kind

Ik was een buitenkind met sproetjes op mijn neus en rode blossen op mijn wangen van het rennen. Het gaf mij energie na een dag zitten in het klaslokaal. Elke dag ging ik fietsend naar school, waar anderen met de bus gingen. Zo begon mijn dag altijd met een fris en helder hoofd. Tot op de dag van vandaag ben ik in beweging. Dat varieert van een fietstocht naar werk, een marathon rennen, of een lunchwandeling.

September 1981
Juni 1995

Kiezen met mijn hoofd

Wat ga ik doen na het VWO? Ik wilde verder studeren. De 10 die ik altijd had voor gym maakte dat ik bewegingswetenschappen, of aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding wilde studeren. Maar ja, wat word je dan….ik wist dat niet goed. Opgroeiend in een ondernemersgezin koos ik uiteindelijk met mijn hoofd voor een studie Bedrijfskunde. Het bracht me bij mijn tweede passie.

Juni 1995
April 2002-2016

Ontdekking van mijn tweede passie

Mijn passie om mensen te helpen en ze in hun kracht te zetten ontdekte ik in mijn carrière. In heb 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven opgedaan in rollen als consultant, marketing-, changemanager en projectmanager duurzame inzetbaarheid. Ik merkte dat ik het meeste gedreven word om anderen te laten groeien. Mensen in hun kracht zetten, daar ga ik van stralen.

April 2002-2016
April 2016

Kiezen vanuit mijn hart

In dit jaar vallen alle puzzelstukjes voor mij in elkaar. Ik was niet happy in mijn job en raakte bored-out. Ik besloot een marathon te rennen. De zware fysieke voorbereiding heeft mij mentaal gesterkt. Tijdens mijn lange duurlopen smeedde ik plannen voor mijn nieuwe toekomst. Er werd een vuurtje in mijn hart aangewakkerd. Ik droomde ervan om mensen in hun kracht te zetten door ze ook in beweging te brengen. Ik besloot mijn baan op te zeggen en te gaan voor het avontuur dat zo goed voelde. 

April 2016
Mei 2017

Flow Development is geboren 

Precies veertig jaar na mijn geboorte schrijf ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. Ik volgde succesvol de opleidingen tot mental coach, stresscounselor en hardlooptrainer. Nu combineer ik mijn kennis over vitaliteit, mijn rijke ervaring in het bedrijfsleven, en mijn natuurlijk enthousiasme en onuitputtelijke energie om mensen in hun kracht te zetten. Als vitaliteit coach en adviseur sta ik in mijn kracht en breng mensen en organisaties in Flow

Mei 2017
Sluit Menu