Mindful Run & Walk - Flow Development

Mindful Run & Walk

Minder stress en meer energie

De cursus van Mindful Run Hoofddorp heeft als doel om jou beter laten te ademen, zodat je makkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”.

A little progress each day, adds up to big results

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou.

De cursus is geschikt voor iedere hardloper. Zowel de beginnende tot de gevorderde hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar ook in jouw dagelijkse leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Mindful Run

De 5-weekse Mindful Run cursus leert je makkelijk en ontspannen te lopen

Investering

€ 95,- incl. BTW

Wil jij liever wandelen? Dan is de Mindful Walk cursus geschikt voor jou. Dit is voor iedereen die liever stevig doorwandelt of niet kan hardlopen. Het resultaat is hetzelfde, meer energie! En net zoveel fun!

Mindful Walk

De 5-weekse Mindful Run cursus leert je makkelijk en ontspannen te lopen

Investering

€ 95,- incl. BTW

Lees hieronder wat anderen hebben ervaren

Inschrijven? Dat kan hieronder!
Praktische informatie

Je krijgt gedurende 5 weken les in (hard)loop-, mindfulness- en ademhalingstechnieken. Elke les heeft een eigen thema. Je krijgt in de lessen tips en technieken aangereikt om efficiënter met je energie om te gaan en ontspannen te lopen. De duur van een training is ongeveer 1,5uur. De cursus is voor ieder niveau toegankelijk en wordt afgestemd op de groep. Het gaat tijdens de trainingen niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen. De afstand die we per les ongeveer lopen is ongeveer 5 km. 

Vaste onderdelen in een les: 

  • Warming up
  • Kracht-/balans oefeningen voor body & mind
  • Ademhalingstechnieken
  • Loopprogramma
  • Coolingdown

Sommige mensen haken al af als ze het woord Mindfulness horen. Voor mij is Mindfulness niet meer en niet minder dan dat je dingen met 100% aandacht doet. Je leert ‘gewoon’ in het moment aanwezig te zijn. Dus als je bij de training bent, ben je niet met je gedachten bij een werkmail, jouw kids, bij de afgelegde afstand, snelheden of de boodschappenlijst. Dat scheelt mulitasken in jouw hoofd en bespaart je dus energie! Heerlijk toch met een leeg hoofd lopen! Daar krijg je leuke oefeningen voor in de training. Dus nee, niet zweverig, we blijven met beiden voeten op de grond staan 🙂

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen of wandelen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Run of Walk geschikt voor jou. In principe leer je dezelfde mindfulness- en ademhalingstechnieken. Alleen krijg je bij de Mindful Run cursus techniek training die gericht is op een efficiënte hardloopbeweging. En bij de Mindful Walk cursus krijg je techniek training die gericht is om het wandelen efficiënter te doen. Het is ook maar net of je meer van hardlopen of van wandelen houdt en wat er voor jou persoonlijk mogelijk is. Bij beide cursussen krijg je tips die zorgen dat je meer energie en minder stress krijgt, ook als je niet aan het sporten bent. Heerlijk toch!

De cursus wordt op twee mooie en groene locaties in Hoofddorp gegeven. 

  • Haarlemmermeerse Bos, start voor Papa’s Beachhouse aan de IJweg.
  • Toolenburgse Plas, start voor Restaurant Lieveling aan de Redenburgersingel. 
De cursussen vinden doorlopend in het jaar plaats. De data voor 2020 staan bij de cursus vermeld. En staan ook in het inschrijfformulier. Mocht je op een ander moment willen meedoen. Stuur mij een berichtje met jouw voorkeursdagen. Ik ben bezig een online variant te maken zodat je met mijn hulp op jouw eigen moment en tempo de cursus kan doorlopen. 

De totale kosten voor de cursus Mindful Run en Mindful Walk zijn € 95,- per persoon. Deelname aan een try-out clinic kost € 15,- per persoon. Wil je liever niet in groepsverband meedoen. Dan kun je je aanmelden voor een individuele cursus. Deze kost € 375 per persoon. 

Wie is Florence?

Mijn passie is mensen in beweging brengen (letterlijk en figuurlijk) en zo mensen laten groeien. Dat doe ik als mindful hardloop trainer en als vitaliteitscoach vanuit mijn eigen bedrijf Flow Development. Sinds 2016 ben ik gediplomeerd hardlooptrainer bij de Atletiekunie en sinds 2018 Mindful Run/Walk instructeur via Mindful Run Nederland. In de lessen vind ik het belangrijk dat deelnemers plezier hebben in wat ze doen. Ik inspireer deelnemers om beter en meer ontspannen te lopen op een leuke en leerzame manier. Ik hoop je snel te zien. Go with the Flow! 🙂

Florence Damen is gecertificeerd door en werkt samen met Mindful Run Nederland en de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie.

Download E-Book

De 7 essentials van Lopen in Flow

Bedankt voor het downloaden van mijn E-book

Ik wens je heel veel leesplezier met het E-book ‘ Ontdek de 7 essentials voor hardlopen in flow.  Je vindt het e-book direct in jouw mailbox. (check voor de zekerheid ook jouw spambox). En natuurlijk veel loopplezier. Want met de tips en inspiratie in het boek ga je veel lekkerder hardlopen. Go with the Flow

Geen koekie van eigen deeg? Geef toestemming om cookies te plaatsen als je mijn website bezoekt.