Inschrijving Summer course Mindful Run InCompany geopend

Inschrijving Summer course Mindful Run InCompany geopend

Komkommertijd? Grijp de rustige vakantie periode aan om medewerkers te leren hoe te ontstressen. Ontstressen is het belangrijkste onderdeel van werk als het gaat om presteren. Klinkt misschien tegenstrijdig maar neem van mij aan: als je stress ervaart, presteer je minder goed. Ontstressen dus! Leer deze zomer te ontstressen en krijg er energie voor terug. Zo laad je voldoende op om ook na de vakantie periode goed om te gaan met werkdruk. Heerlijk vooruitzicht toch?

Wat houdt de Mindful Run/Walk Incompany cursus in?

Wij bieden bedrijven een cursus aan voor eigen medewerkers waarbij ze buiten hardlopen of wandelen. De cursussen van Mindful Run/Walk hebben als doel om medewerkers beter te laten ademen en voelen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE en MIDER STRESS”. De Run cursus is geschikt voor de beginnende en de gevorderde hardloper. De Walk cursus is geschikt voor mensen die liever wandelen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het (hard)lopen toepast, maar juist ook op werk en in het dagelijks leven.

Wat is het resultaat?

Medewerkers krijgen meer energie en minder stress, ook als ze weer op de werkplek zijn. En als je eenmaal weet hoe je met jouw eigen ademhaling rust kunt ervaren, dan is stress ineens heel ver weg op de werkvloer. Daarnaast gun je jouw medewerkers gewoon een heerlijk uur buiten met collega’s, waardoor ze elkaar weer op een andere manier leren kennen. Dit geeft een boost aan de samenwerking.

Praktische informatie

Groepen: stel zelf jouw team samen tot max 15 deelnemers per groep, dus mix and match zelf

Periode: In Juni en Juli 2018

Duur: 5 lessen van 1 uur, dat kan bijv 5x in 1 week , of 5 x in 5 weken.

Tijden: tussen 09.00 en 18.00uur. Exacte tijden stellen we vast in overleg, makkelijk toch!

Locatie: buiten, start vanaf jouw bedrijfslocatie, lekker dichtbij he! Bijna alle locaties in de Randstad zijn mogelijk

Investering: op aanvraag en afhankelijk van de groepsgrootte

Aanmelden

Aanmelden: Klik hier om je aan te melden en vermeld jouw contactgegevens en we nemen direct contact met jou op om de aanmelding definitief te maken. Dan kun je direct van start met relaxen ūüôā

Wil je meer details over de methoden en technieken

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het hardlopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het ‘hier en nu’ te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment. Dit ga je ook snel genoeg toepassen op werk.

Ademhalingstechnieken passen we toe om het maximale rendement uit je ademhaling te halen. Veel mensen ademen verkeerd waardoor je veel te veel energie verbruikt. Je breng daardoor jouw lijf in een stressmodus die niet functioneel is. Sterker nog , je hebt er eerder last van.  Binnen Mindful Run gebruiken we de neusademhaling. Hoe langzamer en hoe minder je in ademt, hoe meer zuurstof en hoe minder melkzuur je in je lichaamscellen hebt en ook des te lager je hartslag zal zijn.

Hardlopen / Wandelen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig bewegen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen  bewegen te weinig op werk en ze leggen zich teveel prestatiedoelen op. Mindful Run leert je hoe je volop van kunt genieten  in het moment.

Sluit Menu