Run your own career - Flow Development

Run your own career

Voor blijvende flow en energie op werk

Met Run your own career loop jij één stap voor op de rest. Jij weet dat de wereld van werk continue verandert. Jij ziet dat als een kans en neemt de regie in eigen hand. Niet op alles heb je invloed. Wel ben je bereid om zelf in actie te komen. Jij wil doen wat nodig is om met volle energie en vertrouwen werk te doen dat bij je past. Zodat je optimaal presteert én het naar je zin hebt. Vandaag, nu en morgen.

 

hoe geef jij goed leiding aan jezelf?

Je doet je best op werk alleen soms heb je dagen dat jouw werk met ups en downs verloopt. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Soms in de persoonlijke sfeer maar heel vaak in de werksfeer. Door jezelf goed leiding te geven, kun je samen met je manager en collega’s bouwen aan succes. Run your career is waardevol voor iedereen met een baan, of eigen bedrijf. Het maakt niet uit of je nu leiding geeft of niet. De vraag is: hoe geef je goed leiding aan jezelf?

Herken jij dit?
Trust the vibes you get, energy does not lie
Gelukkig kan het ook anders!

Als geen ander weet ik hoe wisselend je je op werk kunt voelen. Door de waan van de dag neem je niet altijd de tijd om eens stil te staan bij hoe het gaat. Laat staan dat je bedenkt wat je anders wil en er zelf aan kan doen. Er wordt vaak over duurzame inzetbaarheid, werkgeluk en performance vanuit HR en management gesproken. Maar persoonlijk heb je geen idee wat dat voor jou betekent en hoe je er aan kunt werken. Jij wil het heft in eigen hand houden.

Hoe? Kom in beweging en vindt de opening naar al jouw antwoorden! Soms wil je gewoon even met een onafhankelijk iemand sparren. Veel bedrijven huren daarvoor een energy- of leiderschapscoach in. Als jouw bedrijf dat niet heeft, maar je wil er wel gebruik van maken dan kan dat nu. Met de Run your career coachcall kaart.

Waarom is dit uniek?

Run your career is het enige coach traject waarbij:

A leader is one who knows, goes and shows the way.
Waar kan ik dit voor inzetten?

Dit is de coachcall-kaart voor persoonlijk en professionele coaching op werk. Hiermee blijf je persoonijk fit en zorg je voor een juiste ‘fit’ qua werk. Je kunt coaching benutten op terreinen zoals persoonlijke groei, communicatie, persoonlijke effectiviteit, leiderschapsontwikkeling, tijdens verandertrajecten, samenwerking binnen teams, in klantrelaties en ter ondersteuning van loopbaankeuzes.

Na de coaching heb je dit bereikt:

Na de coaching lever je prestaties van formaat en ervaar je weer flow op werk. Je leert jouw energie en/of loopbaan te managen. Daarmee kun jij je optimaal richten op het werk van vandaag en morgen. Zo beweegt jouw carrière met jou mee.

Hoe gaat het in zijn werk?

1.

coachcall-kaart

Je kiest voor een coachcall-kaart naar keuze.

2.

Stijlprofiel

Je ontvangt een uitnodiging voor het afnemen van een persoonlijk DISC stijlprofiel. Dit is een korte vragenlijst die je online invult. Je ontvangt daarna een profiel met ‘jouw manier van doen’. Het geeft jou en mij als coach inzicht in jouw natuurlijke manier van doen. En het beschrijft jouw gedrag in het omgaan met situaties op werk waarin je druk ervaart.

3.

Startgesprek

Startgesprek: samen nemen we het gedragsprofiel door en bepalen we jouw startsituatie en gewenste situatie. Je krijgt inzicht in welke aspecten energie of spanning opleveren. Zo weet je beter waar je in werk door belemmerd of juist gestimuleerd wordt. Je krijgt uiteraard tips hoe daar mee om te gaan.

4.

Coachcalls

Coachcalls on the go: je plant zelf online eenvoudig maximaal 2 calls per maand van 30 minuten om werksituaties te bespreken waar je coaching in nodig hebt. Je krijgt tools en tips om in actie te komen.

5.

Track your run

Track jouw run: De voortgang van jouw run your career doel houd je eenvoudig maandelijks bij.

Kies jouw Run your career coachcall-kaart
Short run

Profiel-Jouw manier van doen

Start gesprek

5 coachcalls

Track jouw run

Eur 497 excl btw

3 maanden geldig

Voor een snelle start omdat jouw vraag urgent en nu actueel is.

Long run

Profiel-Jouw manier van doen

Startgesprek

10 coachcalls

Track jouw run

Eur 797 excl btw

6 maanden geldig

Jij wilt koers houden en hebt behoefte aan energie en support voor nu en later dit jaar.

Dit zit erbij:

Persoonlijk stijlprofiel- jouw manier van doen

De gids die jou inzicht geeft in jouw natuurlijke manier van doen en hoe je omgaat met situaties op werk waarin je druk ervaart.

Coachcalls on the go

De calls zijn scherp, warm en zetten aan tot actie. Je wordt uitgerust met tools, tips en technieken die je op werk gebruikt om jouw doel te bereiken.

Track jouw run op voortgang

Keep on track en krijg inzicht in de voortgang die je maakt. Maandelijks vul je de scores in en weet je hoe jer ervoor staat op weg naar jouw doel.

The only way to do good work is to love what you do
Over Florence

De afgelopen jaren heb ik bij bedrijven als energycoach en trainer gewerkt. Ook geef ik bedrijven advies over duurzame inzetbaarheid. Ik heb daardoor inzicht in organisatie dynamieken en weet hoe het eraan toe gaat op de werkvloer. Zowel vanuit het perspectief van de leidinggevende als vanuit de medewerker. 

Daarbij ben ik expert in het managen van energie en loopbaan. In dit coach-programma deel ik mijn kennis en reik ik diverse technieken aan. Ik gun ieder vrouw flow in haar werk. Dus doe waar jij voor staat, geniet van wat je doet en beweeg naar resultaat.

Wacht, ik heb nog een vraag?

De meeste vragen die ik krijg gaan over:

  • tijd : ik heb vakantieplannen, of ik kan bepaalde dagen of periodes niet
  • geld : hoe kan ik betalen, krijg ik dit vergoed etcetera?
  • of energie : ik ben nu super druk, ik twijfel, ik zit in een burnout of bore out of ik doe nog een ander traject ernaast.


Alle vragen heb ik voorbij zien komen. Bij mij krijg je overal antwoord op. Bel me gerust als je met vragen zit. Als je niet beweegt blijft je ook met die vraag in je hoofd vastzitten en daar wilde je nou juist van af.

OK, je hebt een punt.

Bedankt voor het downloaden van mijn E-book

Ik wens je heel veel leesplezier met het E-book ‘ Ontdek de 7 essentials voor hardlopen in flow.  Je vindt het e-book direct in jouw mailbox. (check voor de zekerheid ook jouw spambox). En natuurlijk veel loopplezier. Want met de tips en inspiratie in het boek ga je veel lekkerder hardlopen. Go with the Flow

Geen koekie van eigen deeg? Geef toestemming om cookies te plaatsen als je mijn website bezoekt.