Run your own life - Flow Development

Run your own life

Doen waar je voor staat en beweeg naar resultaat

Het programma Run your own life is er voor werkende vrouwen die succesvol én gelukkig willen zijn. Op jouw eigen(wijze) manier. Voor jou is dat niet een villa op Ibiza, een ‘six figure’ omzet of promotie tot CEO. Je wilt gewoon dat jouw werk bruist, dat het thuis op rolletjes loopt en jij straalt. Niet meer dromen of piekeren, maar eindelijk doen waar jij voor staat.

Ook wel eens gedacht: Vanaf morgen doe ik het anders!

Je wordt wakker, schrijft je nieuwe plan of diepste verlangens in een prachtig notitieboekje. Maar dan! ’s Avonds in bed begin je al te piekeren. Je slaapt slecht. De volgende dag zet je er vraagtekens erbij. Je googled naar wat antwoorden, want je bent vast niet de enige. En voor je het weet beantwoord je de eerste mail die binnen pingelt. Al snel ga je door met het gebruikelijke: formatjes vullen, collega’s terugbellen, insta checken, en ook de was en boodschappen doe je nog even tussendoor. Weer doe je niet wat je jezelf beloofd of waar je naar verlangt.

Je hoofd overruled de boel en je loopt vast. En zo gaat het keer op keer.

Herken jij dit?
”The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you are."
Gelukkig kan het ook anders!

Als geen ander weet ik hoe frustrerend het is als je vastloopt. Ik heb het zelf meerdere malen ervaren. Joh, wat kon ik tobben, piekeren, afwegen en slecht kiezen. Af en toe heb ik dat nog. Dan gun ik mezelf een klaagminuutje of piekerkwartiertje. Met 1 verschil. Ik kies er bewust voor. Daarna ga ik uit mijn hoofd, vertrouw op mijn intuïtie en kom weer in actie. Door schade en schande heb ik geleerd het vastlopen te doorbreken. Hoe? Kom in beweging en je vindt de opening naar al jouw antwoorden!

Bewegen en doorbreken is wat je leert in het Run your own life programma. Dit is niet zomaar een ‘coach’-programma waarin je nadenkt over wat je wilt, stilzit en praat en praat en praat. Noch krijg je advies over wat goed is en wat niet. Dat is old school coaching. Voor sommige prima maar het werkte niet voor mij.

Door de jaren heen heb ik heel veel geleerd over hoe het brein samenwerkt met het lijf, hoe je energie kunt managen en hoe je vaste patronen doorbreekt. In dit coach-programma deel ik mijn kennis en reik ik diverse technieken aan:

Deze mensen gingen je voor

Vanwege de privacy van deelnemers zijn (bedrijf- en persoons-) namen weggelaten.

Waarom is dit programma uniek?

Veel coachprogramma’s laten je een test invullen over wie je bent en geven adviezen en lijstjes met wat je wel of niet moet doen. Handig met zo’n druk leven zou je denken. Nu zijn adviezen of lijstjes opstellen niet moeilijk. De crux is dat het lastig is om het echt op te volgen en het te doen. Daarom leer ik je een andere manier om in actie te komen. Je gaat intuïtief doen en bewegen.

Wat je in dit programma leert, gebruik je jouw hele leven. Juist omdat het intuïtief is kun je nu en vele jaren vooruit. Jouw doel zal over een aantal jaar anders zijn, maar de aanpak blijft hetzelfde. Je voeltwat je nodig hebt en handelt ernaar. Zo master je je leven als dertiger, veertiger en vijftiger.

Je kan alles uit dit programma doen wanneer jij wilt. Het enige wat vast komt te staan zijn de coachmomenten. Die plannen we vooraf in. De rest zoals kennis tot je nemen, opdrachten doen, moves uitproberen doe je lekker wanneer het jou uitkomt.

De coaching is in de buitenlucht en daarna werken we door in een combi van online en offline. Door te bewegen in de buitenlucht word je zowel mentaal en fysiek fit. Er waait letterlijk een frisse wind door het hoofd.

Aan het eind van het programma heb je dit bereikt:

1.

Je laat zien wie jij echt bent

Je geniet ervan om jezelf te mogen zijn. Authentiek doe je waar je voor staat. Je ervaart vrijheid, creativiteit en energie om keuzes te maken die bij je passen.

2.

Geen uitstelgedrag meer

Je snapt waarom je tot nog toe wegduikt of ontwijkt, en al snel beschik je over moves en tactieken om dat niet meer te laten gebeuren.

3.

Master van jouw body & mind

Je voelt precies wat je nodig hebt en kunt soepel naar het juiste niveau op- en afschakelen. Je luistert naar jouw lijf, denkt helder en beweegt vol vertrouwen.

Doe waar je voor staat en beweeg naar resultaat

Meer energie, meer betekenis, meer verbinding, meer plezier, betere prestaties, meer rust, of meer vrijheid.

Hoe ziet het programma eruit?

Kick-off

De eerste sessie is altijd buiten en je gaat meteen bewegen. Hardlopend of wandelend. We bepalen jouw startpunt en maken jouw doel helder. De grove route naar jouw doel stippelen we uit. De eerste stappen zijn juist heel concreet en glashelder zodat je na de kick off meteen in beweging blijft.

Persoonlijke begeleiding

3 maanden lang krijg je iedere twee weken een (online) coachsessie van gemiddeld 1-1,5uur.

Dit zit er allemaal bij

Coaching

Vanuit beweging vind je de opening op al jouw vragen. Je wordt 1 op 1 begeleid naar jouw doel.

Q&A via app

Voor als je tussendoor een prangende vraag hebt of iets vergeten bent. Het idee van continue support alleen al is ideaal. 

Tools

Aantekeningen onderweg maken hoeft niet. De opdrachten en tools staan in handige werkbladen waar je thuis mee aan de slag kunt gaan.

Zuurstof & ruimte

Niks is zo killing als een coachgesprek tussen vier saaie muren. Buiten krijg je letterlijk zuurstof om je hart te luchten en ruimte om vrij te bewegen.

Bonus

Een fantastische Feel-Goodie bag vol handige en heerlijke goodies om te gebruiken tijdens en na jouw Run your own life programma.

Yes, i’ m ready to run my own life

Nu van

1197 EUR

Voor

897 EUR *

*exclusief BTW

*Bedrijven ontvangen offertes op maat

Oke, jij en ik zijn enthousiast maar laten we niet te hard van stapel lopen. Laten we eerst even bellen om te polsen of het goed voelt om samen te werken.

(de call is vrijblijvend en vertrouwelijk)

Over Florence

“Ik zie te veel vrouwen die niet hun volle potentie benutten en het daarbij laten.” Zonde! Als energy coach heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar meer energie in werk en leven. Veelal bij bedrijven die coaching en training inkopen. Ik heb tientallen mensen die jarenlang ‘hetzelfde’ werk deden begeleid naar werk waar ze echt blij van werden. Daarnaast begeleid ik vrouwen om op een authentieke manier keuzes te maken op werk en thuis zodat de energie blijft stromen. Zij leerden de touwtjes weer in eigen hand te nemen. Merkbaar en voelbaar in hun dagelijks leven.

Omdat niet alle bedrijven op deze wijze investeren in hun mensen, gun ik jou om dat zelf mogelijk te maken. Jij mag en kan in jezelf investeren omdat je het waard bent. Het is zo fijn om jezelf te kunnen zijn en daarnaar te handelen. Leer te vertrouwen op je eigen hart. Dat heb je namelijk altijd paraat. Doen waar je voor staat en beweeg naar resultaat. Go with the flow!

Het programma is voor jou geschikt als:

Nu van

1197 EUR

Voor

897 EUR *

*Excl. BTW

*Bedrijven ontvangen een offerte op maat

Klaar om gezond, veerkrachtig en vol vertrouwen door het leven te gaan? Wacht niet meer tot het juiste moment. Dat moment is nu. You are ready to run your own life. Zodra je op de knop drukt en je gegevens invult, bel ik je terug om nader kennis te maken

Klaar voor een groots cadeau aan jezelf?

Wacht, ik heb nog een vraag?

De meeste vragen die ik krijg gaan over:

  • tijd : ik heb vakantieplannen, of ik kan bepaalde dagen of periodes niet
  • geld : mag ik gespreid betalen, krijg ik dit vergoed, of het is wel veel he
  • of energie : ik ben nu druk, ik doe ook een ander traject, ik twijfel, ik durf niet goed, ik zit in een burnout of bore out …is het dan slim om dit nu te doen?

 

Alle vragen heb ik voorbij zien komen. Bij mij krijg je overal antwoord op. Bel me gerust als je met vragen zit. Als je niet beweegt blijft je ook met die vraag in je hoofd vastzitten en daar wilde je nou juist van af.

Bedankt voor het downloaden van mijn E-book

Ik wens je heel veel leesplezier met het E-book ‘ Ontdek de 7 essentials voor hardlopen in flow.  Je vindt het e-book direct in jouw mailbox. (check voor de zekerheid ook jouw spambox). En natuurlijk veel loopplezier. Want met de tips en inspiratie in het boek ga je veel lekkerder hardlopen. Go with the Flow

Geen koekie van eigen deeg? Geef toestemming om cookies te plaatsen als je mijn website bezoekt.