Wie beweegt, die leeft

Fit worden en het nog leuk vinden ook! Dat is wat je ervaart bij onze sportclinics. En wist je dat fysieke beweging helpt om ook mentaal in beweging te komen. Ontdek ons aanbod aan workouts

De voordelen van bewegen

Door te bewegen word je fysiek en mentaal fitter. Onze trainingen garanderen Flow in jouw lijf en hoofd! Trainingen zijn er voor beginners en (half)gevorderden. We zorgen ervoor dat je traint op jouw eigen niveau. De trainingen zijn altijd buiten. Dit geeft een extra dimensie aan de training. Want buiten verhoogt de mate van alertheid doordat je nieuwe zuurstof (=inspiratie) inademt. 

Wist je dat de manier waarop jij sport en traint, ook heel veel zegt over jouw persoonlijkheid? Deze sportsessies zijn dan ook prima te combineren met coaching. Dus wil je ook buiten trainen? Wil je weer fitter worden/conditie krijgen? Gewoon weer een trap op komen zonder te puffen? Plezier krijgen in sporten? Of jezelf verbeteren in jouw sportprestaties.  Wat jouw doel ook is, wij brengen je in beweging! Vraag naar de mogelijkheden.

– onze trainers zijn gediplomeerd door de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU) Looptrainer 3 –

Hardlooptrainingen

relay-race-655353_1920

Hardloop trainingen voor iedereen die fit wil worden. In de training wordt aandacht besteed aan techniek, conditie, blessure vrij lopen en fun. Trainingen zijn er voor beginners en (half) gevorderde hardlopers

Bootcamps

crossfit-534615_1920

Door het trainen van spierkracht worden je spieren sterker. Dit heeft een aantal positieve gevolgen voor je gezondheid. Bij bootcamps hebben we aandacht voor balans, coördinatie en kracht. Let’s get busy getting stronger.

Walk & talk

sneakers-2679804_1920

Om veerkrachtig te zijn is beweging nodig. Wandelen is een prima vorm om licht intensief bezig te zijn. Tijdens onze wandelsessies bieden we coaching of thema-walks aan. We combineren het nuttige met het aangename. 

Mindful Run/Walk

IMG_5539

Tijdens de Mindful Run/walk cursus pas je mindfulness en ademhalings- en looptechnieken toe. Het resultaat is: meer energie en minder stress tijdens sport, werk en in het dagelijks leven. Klik hier voor meer informatie.

Sluit Menu