“Elke reis begint met een eerste stap”

Een vitalere versie van jezelf betekent meer energie, minder stress, meer vertrouwen, meer zingeving en meer veerkracht in jouw leven. De eerste stap naar een vitalere versie van jezelf is verlangen.

Welke stappen ga jij zetten om vitaler te worden?

Wat is jouw eerste stap naar een vitalere versie van jezelf? Wat is jouw verlangen of behoefte? Wat gaat het je opleveren? En wat ga je ervoor laten? Pas als het nieuwe aantrekkelijk genoeg is, of de oude pijn groot genoeg is, ga je het anders doen.

Kort door de bocht: je wil meer energie, als je moeite hebt om je bed uit te komen…..je wilt pas afvallen als je je lekkerste spijkerbroek niet meer aan kan….Of je wilt van baan veranderen, als je met tegenzin naar werk gaat. Dus wat is jouw wens? Waar komt jouw innerlijke motivatie vandaan? Vanuit dat vertrekpunt gaan we bewegen richting de gewenste situatie.

Flow Development helpt je vitaal te worden in lijf, hoofd, hart en spirit.

Herken jij een van de volgende situaties of vragen?

  • Ik wil stoppen met piekeren! Ik pieker nu ook…wil ik wel of niet gecoached worden?
  • Ik wil ander werk, maar weet niet wat en al helemaal niet wat nu mijn eerste stap kan zijn?
  • Ik wil me fitter voelen en meer sporten, maar ik kan mezelf er niet toe zetten…
  • Ik mis zelfvertrouwen om de volgende stap te zetten, hoe kan ik positief denken?
  • Ik heb stress en weet niet hoe ik er van af kom?
  • Ik wil meer balans tussen werk en prive, al die ballen tegelijk in de lucht houden lukt me niet

Dit zijn allen situaties die zo vaak voorkomen. Je bent niet de enige. Het feit dat je jezelf hierin herkent is al winst. Wil jij ook datgene doen waar je blij van wordt en waar je jezelf kunt zijn? Kies jij ervoor om te  werken en leven vanuit jouw krachten en kwaliteiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Werkwijze

We starten met een vrijblijvende kennismaking. In het eerste gesprek luisteren we vooral naar jouw verhaal en jouw behoefte. Op basis van jouw coachvraag geven we aan wat we wel en niet voor jou kunnen betekenen. Wij doen een passend voorstel. Kies jij voor coaching via Flow Development? Dan bepaal jij zelf het tempo waarin je wilt groeien. We gaan daarbij altijd uit van jouw krachten en waarden.

Aanpak

Bij coaching via Flow Development wordt er naar jou geluisterd. We triggeren, spiegelen en confronteren jou met jouw gedrag en brengen je direct in beweging (letterlijk en figuurlijk, buiten en binnen). Door te bewegen ontstaat er energie. Dat doen we in kleine stappen. Zo ontdek je wat je wél kunt en wilt. Je ontdekt ook waar jij op leeg loopt en waar je juist meer energie van krijgt.

Meer weten over coaching? Boek een kennismakingsgesprek. En ja dit is zo’n eerste stap…

Sluit Menu